ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜάριος Κουκλής - Αντιδήμαρχος Κ.Πολεμιδιών - "Στα δύσκολα φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου"

19/3/2020

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕΣΟΣ της Μαρίας Μουστάκα, ήταν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κύριος Μάριος Κουκλής, που ταυτόχρονα είναι και μέλος της Επιτροπής διαχείρησης προβλημάτων του Γ.Ν. Λ/σου.

 

- Ομάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από της 7:30π.μ -7:30 μ.μ στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στην αίθουσα δεξιώσεων. Επείγουσα ανάγκη και έκκληση στους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθεια. 

- Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Κ.Πολεμιδιών (25821382) είναι διαθέσιμο για εισερχόμενες κλήσεις ειδικά από συμπολίτες μας ευπαθών ομάδων που αδυνατούν να κυκλοφορήσουν και να κάνουν τις αγορές των αναγκαίων τους. Υπάλληλοι του δήμου και μη, ψωνίζουν και παραδίδουν στα σπίτια όσων το ζητήσουν.

- Το μέτρο που πήρε η κυβέρνηση με το πιστοποιητικό που απαιτείται για επιστροφή στη Κύπρο, πλέον είναι αχρείαστο. Απλά ήταν ένα μέτρο δύσκολο συναισθηματικά ,που όμως έπρεπε να παρθεί αναγκαστικά για να αποτραπεί η μαζική κάθοδος των επαναπατριστέντων, αφού υπήρχε αδυναμία υποδοχής τους και εξυπηρέτησης τους. Πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε όμως έπρεπε να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση εκείνη τη δεδομένη στιγμή. 

- Τις επόμενες ημέρες μέχρι και το Σαββατοκυριάκο θα ναυλωθούν αεροπλάνα με προτεραιότητα άτομα ευπαθών ομάδων για επιστροφή τους στη Κύπρο.

- Δεν είναι ώρα να κάνουμε αντιπολίτευση. Πρέπει να συμπαρασταθούμε και να πιστώσουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Λάθη σίγουρα έγιναν και θα γίνουν όμως από αυτά πρέπει να παραδειγματιστούμε.

- Οι πολιτικά προϊστάμενοι πρέπει να κατέχουν το αντικείμενο και να τοποθετούνται σε πόστα όπου είναι γνώστες και καταρτησμένοι .

-Η Ελλάδα διαχειρίστηκε πολύ καλύτερα την κατάσταση παρόλο που βρισκόταν σε χειρότερη θέση. Ο κύριος Μητσοτάκης διαχειρίζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, και αυτό του κορωνοϊού και αυτό του Έβρου πάρα πολύ καλά. Μπράβο σε όλους τις Έλληνες για την ομοψυχία τους, για την συμπαράσταση τους προς στον στρατό, στις δυνάμεις ασφαλείας και στην κυβέρνηση.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ'

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μάριος Κουκλής - Αντιδήμαρχος Κ.Πολεμιδιών - "Στα δύσκολα φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου"

19/3/2020

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕΣΟΣ της Μαρίας Μουστάκα, ήταν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κύριος Μάριος Κουκλής, που ταυτόχρονα είναι και μέλος της Επιτροπής διαχείρησης προβλημάτων του Γ.Ν. Λ/σου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Η άφιξη του Παύλου Κοντίδη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς - "Το μεγάλο όνειρο"

3/9/2019

Εφτασε συγκινημένος στην Κύπρο τα χαράματα ο Παύλος Κοντίδης ο οποίος είχε εξασφαλίσει το χρυσό το Σάββατο 31/8, σε έναν μοναδικό αγώνα για την καριέρα του, καθώς είχε κερδίσει το μετάλλιο πριν τη τελευταία κούρσα η οποία τελικά δεν έγινε λόγω άπνοιας στην Enoshima

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Λεμεσός: Μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία μιας πόλης εντός της πόλης

21/7/2019

Σε συνέντευξή του στον «Φ» ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης αναφέρει ότι η νέα Λεμεσός γεννάται στην περιοχή μεταξύ μαρίνας και νέου λιμανιού, ενώ η λειτουργία της νέας Δημοτικής Αγοράς θα φέρει νέα πνοή στο κέντρο της πόλης. Συνέντευξη την οποία δημοσίευσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ανδρέας Φασουλίδης – Ένας απ’ τους λίγους μάστορες της αγγειοπλαστικής στην Κύπρο

2/10/2018

Ο γνωστός μάστορας της αγγειοπλαστικής που το 2011 είχε βάλει στόχο να κατασκευάσει 40 πιθάρια μέσα σε 40 μόνο ημέρες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνέντευξη με τον Διευθυντή και Ιδιοκτήτη της Διαφημιστικής Εταιρείας CY Digital NET.

10/7/2018

Ο κ. Τινής, ο «Άνθρωπος πίσω από πολλές επιτυχημένες Digital καμπάνιες», με 18 χρόνια πείρα στον τομέα του Μάρκετινγκ και Διαφήμισης, μας μιλάει για τα νέα του βήματα στον χώρο, την δημιουργία της καινούργιας διαφημιστικής εταιρείας με δραστηριότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ')