ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠέρασε δημιουργκικά και ευχάριστα το χρόνο σου στο Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λεμεσού

8/11/2019

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λεμεσού το οποίο λειτουργεί για 10η χρονιά, και έχει στόχο την αξιοποίηση των υποδομών των σχολικών μονάδων, ως κέντρων προώθησης του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Καλλιτεχνικής Δημιουργίας μέσα από την υγιή και δημιουργική ενασχόληση των δημοτών.

 

Το «Ανοιχτό Σχολείο» προσφέρει προγράμματα για παιδιά, έφηβους και ενήλικες με κόστος €60 το χρόνο. Δείτε στο πιο κάτω σύνδεσμο τα προγράμματα που προσφέρονται.
 https://www.limassolmunicipal.com.cy/el/anoixto-sxoleio

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ'

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Οι Καρναβαλιστές ξενύχτησαν έξω από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού για να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο φετινό Καρναβάλι.

13/11/2019

Με κέφι, ενθουσιασμό και τρέλα ξεκίνησαν χθες 12.11.2019 οι δηλώσεις συμμετοχής για την Μεγάλη Παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Καρναβαλιστές ξενύχτησαν ψες έξω από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού για να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο φετινό Καρναβάλι.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ο Υπουργός Παιδείας στη Σχολή Ομόδους για να παρακολουθήσει τη διαδικασία εμφιάλωσης του ερυθρού και λευκού οίνου

13/11/2019

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Κώστας Χαμπιαούρης, θα μεταβεί στην κοινότητα Ομόδους, την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 στις 10π.μ., για να παραστεί και να παρακολουθήσει τη διαδικασία εμφιάλωσης του ερυθρού και λευκού οίνου, καθώς και της ζιβανίας, στο οινοποιείο ΛΙΝΟΣ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Η Λεμεσός διεκδικεί τον Τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού

12/11/2019

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που έθεσε ο Δήμος Λεμεσού με τη δημιουργία του Αθλητικού Γραφείο και με την ανάληψη των καθηκόντων του στο Δήμο, ήταν και η διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού για το 2020 από την ACES Europe.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ανάλυση της τραγωδίας του Ευριπίδη "Τρωάδες" , πόσο επίκαιρο είναι και τι σχέση έχει με το Κυπριακό πρόβλημα

11/11/2019

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιά κ. Δώρος Αντωνίου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν διάλεξη με θέμα, Ανάλυση της τραγωδίας του Ευριπίδη "Τρωάδες" , πόσο επίκαιρο είναι και τι σχέση έχει με το Κυπριακό πρόβλημα και γενικά με τα σημερινά δεδομένα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Εκδήλωση «Μνήμες Κατεχόμενης γης – Εκτοπισμένοι Δήμοι και Κοινότητες», στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού και Λανίτειο Θέατρο

11/11/2019

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, η Επιτροπή Κατεχόμενων Κοινοτήτων και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών - Press and Information Office συνδιοργανώνουν την Εκδήλωση «Μνήμες Κατεχόμενης γης – Εκτοπισμένοι Δήμοι και Κοινότητες», την Πέμπτη και Παρασκευή 14 – 15 Νοεμβρίου 2019, στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού, καθώς και Εκδήλωση Καταδίκης της Ανακήρυξης του Ψευδοκράτους, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στις 7μ.μ., στο Λανίτειο Θέατρο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ενημέρωση για το Θεμσό της Ανάδοχης Οικογένειας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου

11/11/2019

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου και η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ανάδοχης Οικογένειας « Φωλιά Αγάπης» , διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση με θέμα "Ενημέρωση για το Θεμσό της Ανάδοχης Οικογένειας", τη Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Η Λεμεσός καλωσόρισε τα κρουαζιερόπλοια Jewel of the Seas και MV Viking Star

9/11/2019

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν στο λιμάνι Λεμεσού, το Jewel of the Seas, καθώς και το MV Viking Star, καλωσόρισαν την περασμένη Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης και ο Γενικός Διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού, DP World Limassol, Charles Meaby.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
12 - 29 Νοεμβρίου οι συμμετοχές για τη μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020

8/11/2019

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, μεταξύ των ωρών 8.00π.μ και 2.00μ.μ. θα δέχεται συμμετοχές για τη μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού του 2020. Η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, μέχρι τη 1.00μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Πέρασε δημιουργκικά και ευχάριστα το χρόνο σου στο Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λεμεσού

8/11/2019

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λεμεσού το οποίο λειτουργεί για 10η χρονιά, και έχει στόχο την αξιοποίηση των υποδομών των σχολικών μονάδων, ως κέντρων προώθησης του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Καλλιτεχνικής Δημιουργίας μέσα από την υγιή και δημιουργική ενασχόληση των δημοτών.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ενημερωτική διάλεξη με θέμα "Έγκαιρη Διάγνωση στον Γυναικείο και Ανδρικό Καρκίνο"

7/11/2019

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου σας προσκαλούν σε ενημερωτική διάλεξη με θέμα "Έγκαιρη Διάγνωση στον Γυναικείο και Ανδρικό Καρκίνο", τη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ')