ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΕνημερωτική διάλεξη με θέμα "Έγκαιρη Διάγνωση στον Γυναικείο και Ανδρικό Καρκίνο"

7/11/2019

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου σας προσκαλούν σε ενημερωτική διάλεξη με θέμα "Έγκαιρη Διάγνωση στον Γυναικείο και Ανδρικό Καρκίνο", τη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη

 


 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ'

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ανώτατη τιμητική διάκριση απόψε στον Παύλο Κοντίδη από το Δήμο Λεμεσού

23/1/2020

Ο Δήμος Λεμεσού μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου, αποφάσισε να απονέμει την ανώτατη τιμητική διάκριση του Δήμου Λεμεσού, το «Χρυσό Κλειδί της πόλης» στον Ολυμπιονίκης μας Παύλο Κοντίδη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Μελέτη ΤΕΠΑΚ για τις ευεργετικές επιδράσεις της ευρύτερης περιοχής Τροόδους στην ανθρώπινη υγεία κατά την περίοδο του καλοκαιριού

20/1/2020

Νέα μελέτη για την ανάδειξη των δυνητικά ευεργετικών επιδράσεων του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής Τροόδους στην ανθρώπινη υγεία κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Σε ιδιαίτερα θερμό και δημιουργικό κλίμα η Κοπή Πίτας των Αρχιτεκτόνων Λεμεσού - Ευχές για αειφόρο ανάπτυξη της Λεμεσού

18/1/2020

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού, πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο οίκημα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Λεμεσό.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Τη «Φιλοξενία Συνεργαζόμενου Καλλιτέχνη» εισάγει από φέτος το θέατρο Ριάλτο

11/1/2020

Με στόχο την εδραίωση θεσμών, αντίστοιχων μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών του εξωτερικού. το θέατρο Ριάλτο εφαρμόζει από φέτος το πρόγραμμα “Φιλοξενίας Συνεργαζόμενου Καλλιτέχνη” (Associate Artist Residence)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
«1η Παγκύπρια Ημερίδα «Το Αθλητικό Σχολείο ως Θεσμός»

9/1/2020

Δελτίο Τύπου από τον Σύνδεσμο Γονέων Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού, για τη σχολική χρονιά 2019-2020:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Βοήθεια σε 850 οικογένειες τα Χριστούγεννα από την εταιρεία Τσιμεντοποιία Βασιλικού

8/1/2020

Βοήθεια σε 850 οικογένειες απ’ όλη την Κύπρο, πρόσφερε η εταιρεία Τσιμεντοποιία Βασιλικού στα πλαίσια της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Αναβαθμίζεται το ξενοδοχείο "Ρόδον" στον Αγρό, κλειστό για το κοινό από 7 μέχρι 22 Ιανουαρίου

7/1/2020

Αναβαθμίζεται το γνωστό ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό και για το λόγω αυτό θα παραμένει κλειστό για τις επόμενες μέρες. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού “H Πρόοδος” Δημόσια Λτδ, αναφέρει πως για συμπληρωματικές εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείο Ρόδον θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από 7 μέχρι 22 Ιανουαρίου, ενώ από 23 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου θα είναι ανοικτό για το κοινό κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Χριστουγεννιάτικο Mήνυμα Δημάρχου Λεμεσού

21/12/2019

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Λεμεσού για μια πόλη που εξελίσσεται και προοδεύει όπως η Λεμεσός

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
«The Xmas Music Love Tour” Θα προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα μελωδίες αγάπης

17/12/2019

Το Stelios Pissis Music Foundation, συνεχίζει και αυτά τα Χριστούγεννα την πρωτοβουλία της Μουσικής Δράσης Προσφοράς «The Xmas Music Love Tour” φέρνοντας τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής, μέσω live performances από επαγγελματίες μουσικούς και εμψυχωτές, κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Ο Άγιος Βασίλης από την Φινλανδία κάνει στάση στην πόλη μας

15/12/2019

Ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης από την μακρινή Φινλανδία, έρχεται στη πόλη μας την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019,από τις 3:00 μέχρι τις 4:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο), για να φωτογραφηθεί ΔΩΡΕΑΝ με τα παιδιά.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ')