ΕΙΔΗΣΕΙΣΔωρεάν εκστρατεία περισυλλογής αχρήστων αντικειμένων από το Δήμο Αγίου Αθανασίου

18/10/2019

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει δωρεάν εκστρατεία περισυλλογής αχρήστων αντικειμένων.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΧΩΡΙΟ) - ΠΑΝΘΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΒΙΑΡΑ

6/10/2019

7/10/2019 - 11/10/2019

ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ (ΣΦΑΛΑΓΓΙΩΤΙΣΣΑ)

ΒΟΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ "ΓΕΥΣΗ"

13/10/2019

14/10/2019 - 18/10/2019

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΗΣ

20/10/2019

21/10/2019 - 25/10/2019

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

27/10/2019

29/10/2019 - 1/11/2019

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ

ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

3/11/2019

4/11/2019 - 8/11/2019

 


ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
•Να μην τοποθετείτε τα άχρηστα αντικείμενα σας μετά τις πιο πάνω καθορισμένες ημερομηνίες ώστε να μην προκαλείτε οχληρία και ρύπανση στα πεζοδρόμια και τους δρόμους .

•Να τηρήσετε το πιο πάνω πρόγραμμα, καθώς η περίοδοςπερισυλλογής επηρεάζεται και από τις ποσότητες που συσσωρεύονται σε κάθε περιοχή. 

• ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΜΦΑΝΩΣ (ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ) ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ-ΞΥΛΟ-ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ  

•Η πιο πάνω εκστρατεία είναι ΜΟΝΟ για άχρηστα αντικείμενα και ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑΟποιαδήποτε ποσότητα κλαδευμάτων τοποθετηθεί δεν θα περισυλλεχθεί από την υπηρεσία με αποτέλεσμα αυτά να δημιουργούν οχληρία και ακαλαισθησία.

Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε παράνομη εναπόθεση αντικειμένων / κλαδεμάτων χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των Υπηρεσιών του Δήμου θα τιμωρείται με εξώδικο πρόστιμο.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ:
Σας ενημερώνουμε ξανά ότι πέραν της πιο πάνω εκστρατείας του Δήμου, ολόχρονα λειτουργεί ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ στην περιοχή της Φασούλας, χώρος όπου μπορείτε να μεταφέρετε και να απορρίπτετε ΔΩΡΕΑΝ οικιακά απορρίμματα όπως άχρηστα αντικείμενα, κλαδέματα, αδρανή μπάζα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές κ.α (όχι απορρίμματα κουζίνας). Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το έντυπο με όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του πιο πάνω χώρου. 


 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ'

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καμιά ανταπόκριση από το Υπ. Εργασίας στο αίτημα των εργαζόμενων χαμηλοσυνταξιούχων

28/5/2020

Χωρίς απάντηση παραμένει η επιστολή που απέστειλε η ΕΚΥΣΥ στην Υπουργό Εργασίας από τις 6 Μαΐου, με την οποία ενημερώνει ότι έχει δεχτεί έντονες διαμαρτυρίες από εργαζόμενους, που έχουν κάνει χρήση του δικαιώματός τους για σύνταξη (63 μέχρι 65 χρόνων) και οι οποίοι λόγω της χαμηλής τους σύνταξης, συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά, καταβάλλοντας όλες τους τις υποχρεώσεις στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι θα αλλάξει στα πρόστιμα για τις τροχαίες παραβιάσεις

28/5/2020

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων η συζήτηση των επτά νομοσχεδίων και ενός κανονισμού που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, σημαντική αύξηση των ποινών για τροχαίες παραβάσεις, αλλά και αυξήσεις για υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 60χρονο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

28/5/2020

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε άνδρα ηλικίας 60 ετών, κάτοικο Λάρνακας, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και μεταφοράς μάχαιρας εκτός κατοικίας και της εισόδου σε ξένη περιουσία με σκοπό τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα αισιόδοξη εικόνα και σήμερα... Δύο τα νέα κρούσματα

28/5/2020

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα στην Κύπρο, τα οποία εντοπίστηκαν μέσα από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για τα 72 κιλά κάνναβης

28/5/2020

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, 28 ετών, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπ. Δικαιοσύνης: Απαντήσεις για τις προσλήψεις στην Αστυνομία και τα κριτήρια έδωσε

28/5/2020

Με γραπτή δήλωση απαντά ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, σε τοποθετήσεις για την αυστηρότητα των αναβαθμισμένων κριτηρίων πρόσληψης μελών της Αστυνομίας και ειδικότερα σε ισχυρισμούς "ότι δήθεν τα εν λόγω κριτήρια οδήγησαν σε δυσκολίες πλήρωσης των κενών θέσεων στην Αστυνομία".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας... Επιπρόσθετες χαλαρώσεις

28/5/2020

Την επαναλειτουργία επιβατικών σκαφών και επιχειρήσεων θαλάσσιων αθλημάτων ρυθμίζει με διάταγμά του ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό

28/5/2020

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, τα οποία συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό 72 κιλών κάνναβης σε αποθήκη τελωνιακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρέθηκε κοντόκανο κυνηγετικό σε αυλή σχολείου της Λεμεσού

28/5/2020

Συναγερμό στις αρχές ασφαλείας, σήμανε το πρωί, όταν εργάτες σε σχολείο εντόπισαν ανάμεσα σε χόρτα, κοντόκανο κυνηγετικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέραν του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ οι κοινωνικές παροχές εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού

28/5/2020

Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι κοινωνικές παροχές τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ')