ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΣυναυλία υπό το σεληνόφως στο Θεατράκι της Προκυμαίας

11/9/2019

Ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλεί σε συναυλία υπό το σεληνόφως με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κρασίδη το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30 μ.μ. στο Θεατράκι της Προκυμαίας (ανατολική άκρη παραλιακής επίχωσης).

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ'

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Α' Επιστημονικό Συνέδριο «Όμοδος: Ιστορία και Πολιτισμός»

16/9/2019

Το οινοποιείο «Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη» σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις σας προσκαλούν στο Α΄ Επιστημονικό Συνέδριο «Όμοδος: Ιστορία και Πολιτισμός», το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Συνεδρίων του οινοποιείου «Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη», στο Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4η αιμοδοσία εις μνήμη Κυριάκου Παραδεισιώτη

16/9/2019

Η 4η αιμοδοσία εις μνήμη Κυριάκου Παραδεισιώτη διοργανώνεται και φέτος από την εταιρεία Παραδεισιώτης Λτδ σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ύψωνα κ. Παντελή Γεωργίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Καδής: Οικονομική στήριξη της Συνεργατικής Εταιρείας ‘Ομάδα Παραγωγών Κουμανδαρίας Λτδ’ - Περί τα 22 εκ. οι ενισχύσεις στον αμπελοοινικό τομέα

16/9/2019

Η εκδήλωση «Μέρες Κουμανδαρίας», αποτελεί το επιστέγασμα ποικίλων δράσεων πολιτιστικού, αθλητικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που προωθούν οι κοινότητες «Κουμανδαρίας» και η Συνεργατική Εταιρεία «Ομάδα Παραγωγών Κουμανδαρίας Λτδ» ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής στην εκδήλωση "Μέρες Κουμανδαρίας", η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ζωοπηγή. Ο Υπουργός ανέφερε ότι κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2018 του Εθνικού Προγράμματος Στήριξης του Αμπελοοινικού Τομέα, έχουν διοχετευθεί στον αμπελοοινικό τομέα πάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ από ενωσιακούς πόρους, ενώ η επέκτασή του για την πενταετία 2019-2023 θα διοχετεύσει ισόποσες περίπου ενισχύσεις.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Διαδρομή αγάπης και προσφοράς στο Theotokos Regularity Challenge

14/9/2019

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, όπως κάθε χρόνο, έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του ιδρύματος Θεοτόκος, επαναλαμβάνει την επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Regularity Challenge για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Όπως και πέρσι, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, η εταιρεία SPS Stelios Panayiotou & Sons Ltd.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 40+ μπαίνει ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

13/9/2019

Πολύ σημαντική διάκριση για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ αποτελεί το γεγονός ότι η διοργάνωση του 2020 θα είναι μέρος της παγκόσμιας σειράς αγώνων AbbottWMM Wanda Age Group World Rankings, η οποία προσφέρει την ευκαιρία σε δρομείς άνω των 40 ετών να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
25 χρόνια Δήμος Γερμασόγειας - Μια ξεχωριστή εκδήλωση με διασκεδαστικό χαρακτήρα

13/9/2019

Ο Δήμαρχος Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδιάς και και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γερμασόγειας διοργανώνουν εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου, ο οποίος ανακηρύχθηκε σε Δήμο το 1994.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Γιορτή απόψε για το εκκλησάκι της Παναγίας Γλυκιώτισσας

12/9/2019

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τη Γέννηση της Θεοτόκου στην οποία είναι αφιερωμένη η εκκλησία της Παναγίας Γλυκιώτισσας, διοργανώνεται και φέτος η καθιερωμένη συνεστίαση!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Το Italian Film Days επιστρέφει!

12/9/2019

Η Πρεσβεία της Ιταλίας (Ambasciata d' Italia a Nicosia - Embassy of Italy in Nicosia), σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία παραγωγής ταινιών IMAGO Film Group, παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου, με ταινίες από τις καλύτερες στο είδος τους.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Απόψε η "Απαρηγόρητη χήρα" απο το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς

11/9/2019

Θεατρική Παράσταση με την κωμωδία μονόλογο "Απαρηγόρητη χήρα" του Κώστα Μουσερλά, με την Έλενα Χατζηχριστοδούλου απο το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, σε σκηνοθεσία του Αντρέα Ιακώβου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Συναυλία υπό το σεληνόφως στο Θεατράκι της Προκυμαίας

11/9/2019

Ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλεί σε συναυλία υπό το σεληνόφως με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κρασίδη το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30 μ.μ. στο Θεατράκι της Προκυμαίας (ανατολική άκρη παραλιακής επίχωσης).

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ')