ΕΙΔΗΣΕΙΣΕργασίες καθαρισμου της κεντρικής νησίδας και συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

10/9/2019

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 10, 11 και 12/9/2019 καθώς και τη Δευτέρα 16/9/2019, μεταξύ των ωρών 19:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

 

Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου θα εκτελούνται εργασίες θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του ανισόπεδου κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου ή/και διαμέσου της οδού Χριστάκη Κράνου και του παραλιακού δρόμου.
Επίσης η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Μουτταγιάκας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του Παραλιακού δρόμου.
2. Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 14/9/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:30,  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο προς Σκαρίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος από 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ'

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24ωρη απεργία ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι της Αρχής Λιμένων Κύπρου, για το επίμαχο θέμα του Ταμείου Υγείας

17/9/2019

Σε δίωρη στάση εργασίας κατήλθαν σήμερα οι εργαζόμενοι της Αρχής Λιμένων Κύπρου, σε σχέση με τα αιτήματά τους για το Ταμείο Υγείας, ενώ αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, με 24ωρη απεργία, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αφαιρούσαν την κλειδαριά της πόρτας με ειδικό εργαλείο, και "ξάφριζαν" ότι έβρισκαν στη Λεμεσό

17/9/2019

Νέο διάταγμα κράτησης, επτά ημερών, εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον δυο Ουκρανών, οι οποίοι τελούσαν ήδη υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών στη Λεμεσό, με την Αστυνομία να αναζητά τους ιδιοκτήτες περιουσίας που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε δύο τροχαίες συγκρούσεις ενεπλάκη χθες το απόγευμα 34χρονη, η οποία οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλης, στη Λεμεσό

16/9/2019

Σε δύο τροχαίες συγκρούσεις ενεπλάκη χθες το απόγευμα 34χρονη, η οποία υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 142μg℅ αντί 22μg℅. Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.20μ.μ. χθες, η 34χρονη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου, που οδηγούσε 45χρονη και εγκατέλειψε τη σκηνή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό κράτηση 41χρονος από Λεμεσό για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου

15/9/2019

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 41χρονου, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε 15χρονο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανοιχτή συζήτηση για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ευρύχου- Λευκωσίας, την εθνική στρατηγική Τροόδους και την λειτουργία των πράσινων σημείων

14/9/2019

Το σύμπλεγμα κοινοτήτων Σολέας πραγματοποιήσε χθες, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ανοιxτή συζήτηση μεταξύ των κατοίκων της κοιλάδας Σολέας, Μαραθάσας και της Περιοχής της Πιτσιλιάς στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Γυμνασίου – Λυκείου Σολέας στην Ευρύχου με στόχο η ενημέρωση του κοινού για τα εξής θέματα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποψήφιοι για την Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ οι Παύλος Κοντίδης και Κατερίνα Στεφανίδη

13/9/2019

Τον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη ως υποψήφιο για εκλογή στην Επιτροπή Αθλητών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) πρότεινε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βράβευση μελών ΚΝΕ, για συμμετοχή στο πρόγραμμα AMVER

13/9/2019

Συνολικά 13 εταιρείες, μέλη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, βραβεύτηκαν προχθές, 11 Σεπτεμβρίου, για τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό πρόγραμμα Αυτοματοποιημένης Αμοιβαίας Συνδρομής Πλοίων σε Επείγουσα Διάσωση (AMVER) της Αμερικανικής Ακτοφυλακής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την πρόσληψη προπονητών ζητεί ο Σύνδεσμος Γονέων για το αθλητικό τμήμα του Λανίτειου Λυκείου

12/9/2019

Την επίσπευση των διαδικασιών, για την πρόσληψη των προπονητών και των προσφορών για τα λεωφορεία ζητεί ο Σύνδεσμος Γονέων του Αθλητικού Τμήματος του Λανίτειου Λυκείου Λεμεσού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αξιοποίηση δημοτικών κατοικιών για στεγαστικό πρόβλημα, με απόφαση του Δήμου Λεμεσού

12/9/2019

O Δήμος Λεμεσού λαμβάνοντας υπόψη το οξύτατο πρόβλημα στέγασης των χαμηλά αμειβομένων, πρόσφατα αποφάσισε την ανάπλαση των δημοτικών κατοικιών που βρίσκονται στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου, οι οποίες θα διατεθούν ως κοινωνική στέγη και προσιτή κατοικία σε χαμηλές και μεσαίες εισοδηματικά τάξεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκλεψε περίπτερο στη Λεμεσό και αναζητείτε από την αστυνομία

11/9/2019

Αστυνομία αναζητεί το πιο κάτω πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στις 6/9/2019 σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ')