ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΗ άφιξη του Παύλου Κοντίδη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς - "Το μεγάλο όνειρο"

3/9/2019

Εφτασε συγκινημένος στην Κύπρο τα χαράματα ο Παύλος Κοντίδης ο οποίος είχε εξασφαλίσει το χρυσό το Σάββατο 31/8, σε έναν μοναδικό αγώνα για την καριέρα του, καθώς είχε κερδίσει το μετάλλιο πριν τη τελευταία κούρσα η οποία τελικά δεν έγινε λόγω άπνοιας στην Enoshima

 

Μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Παύλος Κοντίδης, φανερά ενθουσιασμένος και συγκινημένος μίλησε αποκλειστικά στο συνεργάτη του LemesosTvNews, Γιώργο Ζαχαριάδη:

"Πάντοτε προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όλα εξελίχθηκαν όλα όπως τα περίμενα και τα ήθελα. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου κατόρθωσα να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο πριν από τη μεγάλη κούρσα. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό".

"Ύστερα από ένα δύσκολο καλοκαίρι κατόρθωσα να κλείσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το καλοκαίρι είχαμε για 60 μέρες προπονήσεις στην Enoshima, μπορέσαμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και για τον καιρό και γενικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, και όταν τα βάλαμε σε πράξη στον τελευταίο αγώνα αποδείχθηκαν σωστά τα συμπεράσματα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Ωστόσο τώρα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν, ακολουθεί ξεκούραση και ξεκινούμε προετοιμασία, με πρώτη αγωνιστική υποχρέωση τον Φεβρουάριο του 2020 , το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μελβούρνη στην Αυστραλία, βήμα με βήμα θα φτάσουμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, όπου τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας θα λάβουν χώρα στην Enoshima."


Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Παύλου Κοντίδη

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ'

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μάριος Κουκλής - Αντιδήμαρχος Κ.Πολεμιδιών - "Στα δύσκολα φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου"

19/3/2020

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕΣΟΣ της Μαρίας Μουστάκα, ήταν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κύριος Μάριος Κουκλής, που ταυτόχρονα είναι και μέλος της Επιτροπής διαχείρησης προβλημάτων του Γ.Ν. Λ/σου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Η άφιξη του Παύλου Κοντίδη στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς - "Το μεγάλο όνειρο"

3/9/2019

Εφτασε συγκινημένος στην Κύπρο τα χαράματα ο Παύλος Κοντίδης ο οποίος είχε εξασφαλίσει το χρυσό το Σάββατο 31/8, σε έναν μοναδικό αγώνα για την καριέρα του, καθώς είχε κερδίσει το μετάλλιο πριν τη τελευταία κούρσα η οποία τελικά δεν έγινε λόγω άπνοιας στην Enoshima

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Λεμεσός: Μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία μιας πόλης εντός της πόλης

21/7/2019

Σε συνέντευξή του στον «Φ» ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης αναφέρει ότι η νέα Λεμεσός γεννάται στην περιοχή μεταξύ μαρίνας και νέου λιμανιού, ενώ η λειτουργία της νέας Δημοτικής Αγοράς θα φέρει νέα πνοή στο κέντρο της πόλης. Συνέντευξη την οποία δημοσίευσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ανδρέας Φασουλίδης – Ένας απ’ τους λίγους μάστορες της αγγειοπλαστικής στην Κύπρο

2/10/2018

Ο γνωστός μάστορας της αγγειοπλαστικής που το 2011 είχε βάλει στόχο να κατασκευάσει 40 πιθάρια μέσα σε 40 μόνο ημέρες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνέντευξη με τον Διευθυντή και Ιδιοκτήτη της Διαφημιστικής Εταιρείας CY Digital NET.

10/7/2018

Ο κ. Τινής, ο «Άνθρωπος πίσω από πολλές επιτυχημένες Digital καμπάνιες», με 18 χρόνια πείρα στον τομέα του Μάρκετινγκ και Διαφήμισης, μας μιλάει για τα νέα του βήματα στον χώρο, την δημιουργία της καινούργιας διαφημιστικής εταιρείας με δραστηριότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ')