Διεξαγωγή του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019» – «Maritime Cyprus 2019», στη Λεμεσό

17/9/2019

Το Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος», το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών και το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια παγκοσμίως.

Οι Οργανωμένοι Γονείς χαιρετίζουν την αποφάση του ΥΠΠ για δημιουργία κλάδου Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στην Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού

5/9/2019

Την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τη δημιουργία κλάδου Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στις τεχνικές σχολές χαιρετίζει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, η οποία εκφράζει την ικανοποίησή της για τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Ομίχλη και υγρασία σκέπασε τη Λεμεσό

23/7/2019

Το ομιχλώδες τοπίο έχει κινήσει την περιέργεια στους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα η υγρασία έχει κάνει την αίσθηση της ζέστης να είναι ανυπόφορη.

"Κολυμπώ για το Συνάνθρωπο μου" στη Λεμεσό

6/5/2019

"Όπως κάθε χρονιά, τιμήσαμε και φέτος την μνήμη του Πανίκου Ιακώβου, του ανθρώπου που πρωτοστάτησε για την ανάπτυξη των αγωνιστικών τμημάτων Κολύμβησης και στην εκμάθηση της."

Σύλληψη 24χρονου για υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το 2017 στη Λεμεσό

14/4/2019

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2017, στη Λεμεσό. 

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού, μετά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού

14/4/2019

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού, μετά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, λόγω οδικής σύγκρουσης

Σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό οι τραυματίες από παιχνίδι σε Λούνα παρκ

13/4/2019

Πολύ σοβαρός τραυματισμός αγοριού και της μητέρας του σε λούνα παρκ της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε το 42ο Παγκύπριο Συμπόσιο του Δικτύου Εταιρικών σχολείων UNESCO

9/4/2019

Πραγματοποιήθηκε το 42ο Παγκύπριο Συμπόσιο του Δικτύου Εταιρικών σχολείων UNESCO (ASPnet) στις 4 και 5 Απριλίου 2019 στο Γυμνάσιο Ομόδους, με θέμα: «Πολιτιστική Κληρονομιά: γνώση, ανάπτυξη, εξέλιξη».

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ – ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

8/4/2019

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών κηρύσσοντας γενική εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων, τεμαχίων και άλλων ανοικτών χώρων που βρίσκονται στην περιοχή, να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους και για την απομάκρυνση όλων των χόρτων και άλλων άχρηστων αντικειμένων από αυτά σε αδειοδοτημένη μονάδα παραλαβής αποβλήτων, μέχρι την 14η Μαΐου 2019.

Ανακοινώσεις του Υπουργείου Μεταφορών και των οργανωμένων γονέων Μ. Εκπαίδευσης για την απεργία της Εταιρείας ΕΜΕΛ

2/4/2019

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη του για την απόφαση της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), να κατέλθει σε επ΄ αόριστο απεργία. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης με ημερομηνία 1η Απριλίου 2019, που εξέδωσε η εταιρεία, για να αιτιολογήσει την απόφασή της, προκαλεί έκπληξη και δεν ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση, στην πραγματικότητα.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία '')